Fogyasztó masszázs

Manapság az egészségtelen táplálkozás, a pörgős életmód miatt nem sok időnk marad arra, hogy rendszeresen sportoljunk, tornázzunk, és gondosan válogassuk meg az ételeket, melyekkel tápláljuk a testünket. Ennek következményeként a méreganyagok lerakódnak a kötőszöveteinkben, testünkben, belső szerveinkben, melyek hosszú távon komoly egészségkárosodást okozhatnak, illetve narancsbőrt, elhízást a rossz vérkeringés, nyirokáramlás miatt.

Aggódásra semmi gond, már számos jótékony hatású masszázs technikát fejlesztettek ki az alak formálására, fogyasztására, narancsbőrre, melyeknek méregtelenítő, salaktalanító hatásuk az egészségre is pozitív hatása van. Keleti masszázs technikák közül pl. az utahi sómasszázs, orosz tibeti mézmasszázs, lávaköves masszázs, thai masszázs, maiomei masszázs rendelkezik fogyasztó, méregtelenítő hatással.

fogyasztó masszázs

Az Európai masszázsok közül pedig szinte mindegyik fogyaszt és erősíti a kötőszövetet, hiszen ezeknél a hangsúly a kötőszöveteken és testrészeken alkalmazott különféle fogásokon van a hangsúly.

A MasszázsSziget munkatársai kézséggel állnak rendelkezésére, amennyiben erre a masszázs fajtára van szüksége.

Konzultáció, bejelentkezés >